Είστε εδώ

Έτοιμοι να ανοίξουν τα φτερά τους οι ΓΕΡΑΝΟΙ Λουτρακίου (VIDEO)

Ο αθλητικός σύλλογος ''ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ BASKETBALL'' είναι μια ιδιωτική προσπάθεια που ξεκίνησε από ανθρώπους που με ρομαντισμό και ανιδιοτέλεια αγαπούν το άθλημα που αδιαμφισβήτητα έχει χαρίσει στους Έλληνες τις πιο δυνατές στιγμές σε εθνικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Η ευτυχής συγκυρία για το νεοσύστατο και αναγνωρισμένο από όλους του αρμόδιους φορείς αθλητικό σωματείο με έδρα το Λουτράκι, είναι πως τα σπάνια αυτά στοιχεία του ρομαντισμού και της ανιδιοτέλειας για το μπάσκετ βρίσκονται στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου ο οποίος όχι μόνο τίμησε με τόνους ιδρώτα όλες της εθνικές μας ομάδες ,αλλά ήταν και ο άνθρωπος που σαν αρχηγός της ελληνικής ομάδας ύψωσε το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο για τη χώρα μας στον ουρανό του Βελιγραδίου το καλοκαίρι του 2005!!!

Ναι καλά διαβάζετε ο Μιχάλης Κακιούζης είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών και όλων των παιδικών τμημάτων του νέου συλλόγου καλαθοσφαίρισης,δεν θα πω του Λουτρακίου όχι,του νομού Κορινθίας. Η κάμερα των fREE SHOOTERS ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα του υπεύθυνου τμήματος μπάσκετ κυρίου Πέτρου Θωμαΐδη και από την πρώτη κιόλας επαφή δύο πράγματα γίνονται αντιληπτά, το πρώτο είναι η όρεξη και το μεράκι των ανθρώπων που ξεκίνησαν το εν λόγω εγχείρημα, και το δεύτερο η επιβεβαίωση του ''κάθε αρχή και δύσκολη'' που στην Ελλάδα ανέκαθεν ίσχυε εις διπλούν. Μία πρώτη επαφή στο βίντεο που ακολουθεί λοιπόν και έπεται και συνέχεια ....