Είστε εδώ

Face paint vampire concept by Lina

H Λίνα Ξιαρχη,ειvαι face painter και κατάγεται από τον Πειραιά όπου μεγάλωσε και συνεχίζει να διαμένει.
Από νεαρή παιδική ηλικία για την ακριβεια…από τα 8 της χρόνια κατάλαβε ότι είχε μια κλίση και μια ιδιαίτερη αγάπη στη ζωγραφική και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες γενικότερα. Έκτοτε στη πορεία της ζωής της μεγαλώνοντας αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον καλλιτεχνικό χώρο, γι΄αυτό το λόγο σπούδασε σχολή καλών τεχνών με μεγάλη επιτυχία.

Τελειώνοντας λοιπόν τις σπουδές της μπήκε δυναμικά και επαγγελματικά στον χώρο της ζωγραφικής και της αγιογραφιας.Έχει μια εμπειρία πάνω στο αντικείμενο 13 χρονια,φτανοντας σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Τα τελευταία δυο χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλη μια τέχνη,την τέχνη του σώματος και αυτό δεν είναι άλλο από το face painting  και body painting.Το face painting και το body painting για εσάς που δεν το γνωρίζεται και δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα είναι μια τέχνη η οποία ξεκίνησε και άρχισε να γίνεται μόδα από το εξωτερικό μέσα από τον χώρο του σινεμά και του Χόλιγουντ.

Τα τελευταία χρόνια άρχισε να γίνεται μόδα στην Ελλάδα και προσωπικά αγαπάει οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να εκφράσει τη ψυχή της και τις καλλιτεχνικές τις ανησυχίες, γι’αυτό το λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί και να μπορέσει να αναγνωριστεί από το κόσμο μέσω του φωτογράφου κ. Γιώργου Νίνο Πέτρου δίνωντάς της την ευκαιρία  μέσω των φωτογραφιών του να επιδείξει στο κόσμο τις καλλιτεχνικές της δεξιότητες.Η δουλεία της απευθύνεται κυρίως στους  χώρους του θεάτρου και του σινεμά όπως επίσης απευθύνεται σε παιδικά πάρτι μασκέ,event κτλ.Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει πάρα πολύ όλους εσάς για την υποστήριξη σας!Η συνέχεια αναμένεται ….
                                                                  Street Angel

Μπορείται να βρείτε την Λίνα στο Fb : https://www.facebook.com/linastreetangel