Είστε εδώ

Επίσκεψη νέων του Erasmus στις νέες εγκαταστάσεις του Just 96.4 (video+photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 14/4/18 η επίσκεψη νέων από το Erasmus + για το πρόγραμμα “Youth Exchange Mobility”, στις νέες εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Just 96.4 στο κέντρο της Κορίνθου, με κεντρικό θέμα το “young journalists in action”.

Συνολικά 40 άτομα από πέντε διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, βρέθηκαν στο studio. H παρουσίαση άρχισε με μια ιστορική αναδρομή του Just Radio για τα 27 χρόνια λειτουργίας του, ενώ ακολούθησε το δεύτερο και πρακτικό σκέλος της επίσκεψης, το οποίο περιλάμβανε την ανάλυση του τρόπου λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού FM, καθώς και επιμορφωτικό εργαστήριο για την ιδιοκατασκευή ερασιτεχνικού οικιακού ραδιοφωνικού studio.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος του Just 96.4, Δημήτρης Σουκαράς, ο οποίος μετά το τέλος της παρουσίασης συνομίλησε με το κοινό και τους διοργανωτές, έλυσε τις απορίες τους και

έστειλε το μήνυμα ότι η μουσική και το μέσο του ραδιοφώνου ενώνουν διαφορετικούς λαούς και πολιτισμούς, όπως συμβαίνει με δράσεις σαν το Erasmus +Youth Exchange.

Επιμέλεια: Αντώνης Σουκαράς