Είστε εδώ

Φεστιβάλ Τέχνης Δ.Ε.Κ.Κ

Ο Διαδραστικός Επιστημονικός Καλλιτεχνικός Κύκλος (Δ.Ε.Κ.Κ.)  σας προσκαλεί σε μία συνάντηση Γιορτή για την Τέχνη, το Σάββατο στις 10 Μαρτίου στο Old City Co (Πατησίων 99), έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς Πολυχώρους της Αθήνας έγιναν τα εγκαίνια .

Καλλιτέχνες από όλες τις μορφές Τεχνών προσκαλούν το κοινό σε μία σειρά εκδηλώσεων με Ελεύθερη Είσοδο, θέλοντας να μεταφέρουν για ακόμη μια χρονιά ένα ηχηρό μήνυμα για την θεραπευτική αξία της Τέχνης στις ζωές όλων μας. Ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δημιουργήσουμε τέχνη!

Οι εκδηλώσεις   του 3ου Art Festival, ξεκινούν με την Ομαδική Έκθεση των Εικαστικών: Ηλία Βασιλόπουλου, Εύας Γεωργίου, Κοσμά Δαλάκλη, Νίκο Κόνιαρη και Τάσο Μπουσδούκου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιηθηκαν  το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 20:00.

*Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Χώρο από το Σάββατο 10 έως την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

ακολουθήσε συναυλία με τους Lotus Flower με ήχους που εκτείνονται από το soul και το rock, μέχρι το swing και το electro bossa. Μέσα από τις διασκευές τους πάνω σε αγαπημένα κομμάτια των Blondie, Talking Heads, Ramones, Depeche Mode, φέρνουν πάνω στη σκηνή έναν εξωτικό αέρα που ταξιδεύει τον ακροατή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, από τη Γαλλία και της Κοιλάδες της Ανδαλουσίας, μέχρι τις παραλίες της Βραζιλίας.