Είστε εδώ

Ρε λες να γίνεται ;;;;;;;

 H ομιλία του κυρίου Τζήμερου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του επιμελητηρίου στην Κόρινθο την Πέμπτη 18/10 μπορεί να μην συγκέντρωσε το πλήθος κόσμου που θα επιθυμούσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του,είχε όμως αρκετό ενδιαφέρον και στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό.
 Ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος ''Δημιουργία Ξανά'' με κεντρικό σλόγκαν ''Και όμως γίνεται'' επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του με μια σφοδρότατη επίθεση στο χώρο της αριστεράς κατηγορώντας το συνδικαλιστικό κίνημα στον δημόσιο τομέα ως έναν από τους κύριους λόγους που η χώρα έχει περιέλθει στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Από την κριτική του κυρίου Τζήμερου δεν ξέφυγαν όπως είναι φυσικό ούτε τα κόμματα εξουσίας,τα οποία όπως χαρακτηριστικά είπε έχουν ένα αδιάκοπο πάρε-δώσε με τους χώρους του συνδικαλισμού πετυχαίνοντας έτσι και οι δύο πλευρές να κρατιούνται στο προσκήνιο της διαφθοράς που δεν αφήνει τον τόπο να αναπτυχθεί.
 Προτάσεις της ''Δημιουργίας Ξανά'' για να συμβεί αυτό?? Απλές και σαρωτικές αλλαγές σε φορολογία,δημόσιο τομέα,οικονομία-επενδύσεις με το μαχαίρι στο κόκαλο,οι οποίες μπορεί στην αρχή να μας δυσκολέψουν αλλά η επανεκκίνηση θα δώσει στη χώρα την ώθηση που έχει ανάγκη ώστε οι ρυθμοί ανάπτυξης να δώσουν στους Έλληνες την ποιότητα ζωής που επιθυμούν.
 Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κύριος Τζήμερος απευθυνόμενος όχι μόνο στους παρευρισκόμενους αλλά και σε αυτούς που ενδεχομένως τον παρακολουθούσαν στο live streaming πως αν του δινόταν η εντολή για σύγκρουση με το σύστημα, ο ίδιος και το κόμμα του θα το έκαναν με όλες τους τις δυνάμεις. Λέτε τελικά ''να γίνεται'' ???