Είστε εδώ

Σταματόπουλος: "Ούτε ένα δάκρυ νερό περισσότερο στην Κόρινθο "(video)

«Ούτε δάκρυ παραπάνω στους Κορίνθιους» «Ούτε ένα δάκρυ νερό περισσότερο στην Κόρινθο»

Με επιτυχία, αλλά και κόντρες «σώμα με σώμα» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η λαϊκή συνέλευση στη Στυμφαλία, με βασικό θέμα το νερό.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Δήμαρχος Σικυώνας, που εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της πολιτικής που ακολουθείτε από τον Δήμο Κορινθίων και τη ΔΕΥΑΚ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν θυμήθηκε τώρα το θέμα του νερού, αλλά ΤΩΡΑ ήταν η κατάλληλη στιγμή, τώρα που οι Κορίνθιοι έχουν ανάγκη τον Δήμο και θα παρακαλάνε στα 4! Ο κ. Σταματόπουλος τόνισε αρκετές φορές ότι «ο αγώνας θα είναι σκληρός και πρέπει να είμαστε ενωμένοι», ενώ απαίτησε «εδώ και τώρα τα ανταποδοτικά από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου. Ούτε δάκρυ παραπάνω νερό στην Κόρινθο». Επιπλέον, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Δημάρχου σε ένα άτομο που είναι δειλό και που πρόδωσε τον αγώνα. «Το όνομά του θα γραφτεί με μελανά χρώματα στην ιστορία της περιοχής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Τέλος ο Δούρειος Ιππος. Συγχωρούμε, αλλά δεν ξεχνάμε», ήταν το μήνυμα του Σπύρου Σταματόπουλου προς την Κόρινθο.

Επειτα, το λόγο πήρε ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στο Δήμαρχο Σικυώνας και μεταξύ άλλων δήλωσε «Ο Δήμαρχος Κορινθίων σας προκάλεσε εχθές ενώπιον όλων των ΜΜΕ, λέγοντας πως έχουμε χάσει όλα τα δικαστήρια. Αν έχετε αποφάσεις που έχουμε κερδίσει δείξτε τις και σε εμάς, να θριαμβολογήσουμε μαζί. Συλληφθήκατε κοιμώμενος!» Εντονος και ο λόγος του πρώην Αντιδημάρχου Στυμφαλίας, που άνοιξε το θέμα της ποσότητας νερού που αντλεί γνωστή εταιρεία εμφιάλωσης νερού. Επίσης, αναφέρθηκε στην έλλειψη διαχειριστικής μελέτης υδάτινων πόρων από την πλευρά της Σικυώνας. Αυτό που έμεινε και αξίζει να καταγραφεί, είναι το ότι ο Αντώνης Κατσιμπούλας απευθυνόμενος στον Σπύρο Σταματόπουλο ανέφερε «Ξεκινήσατε και επίσημα τον προεκλογικό σας αγώνα. Θα είμαστε αντίπαλοι!»

Ρεπορτάζ: Αντώνης Σουκαράς

Photo – video: fREE SHOOTERS