Είστε εδώ

''Σφαγή'' για τα δημοτικά σφαγεία της Κορίνθου

''Σφαγή'' για τα δημοτικά σφαγεία. Σε πολύ υψηλούς τόνους αντιπαράθεσης φαίνεται πως κινούνται Πνευματικός και Πανταζής για το θέμα της δημοπρασίας των πάλαι ποτέ δημοτικών σφαγείων της Κορίνθου.

Πανταζής: ''Εδώ έγινες δήμαρχος εσύ που δεν κάνεις ούτε για πάρεδρος και δεν θα γίνω εγώ;;''

Πνευματικός: '' Νομίζεις πως έβγαλες λαβράκι αλλά ούτε το σκουλήκι στην πετονιά δεν μπορείς να περάσεις. ''

Βαρύς χαρακτηρισμοί που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν ούτε με την μόρφωση αλλά ούτε και με το κοινωνικό επίπεδο τόσο του δημάρχου Κορινθίων όσο και του επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Παρέμβαση" . Και όλα αυτά με φόντο την αναβληθείσα διαδικασία δημοπράτησης της 2ας Μαρτίου με ''κατηγορούμενο'' τον κύριο Πνευματικό μέλος της αρμόδιας επιτροπής ο οποίος έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτήν και τον ΑΟΣΑΚ.

Ο δήμαρχος διάλεξε τον αρδευτικό οργανισμό,ο κύριος Πανταζής εξερράγη και η κατάληξη .... ;;

Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο θέμα είχαν αναδείξει οι fREESHOOTERS με ένα εκτενές φωτορεπορτάζ το οποίο μπορείτε να δείτε ξανά στο link που ακολουθεί.

http://freeshooters.gr/%CE%A4%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%9D%CE%AD%CE%B1/%CE%A3%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%84%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85