Είστε εδώ

Η Κατερίνα Ζαφείρη ενεργειακή θεραπεύτρια μιλάει για το Ρείκι ...

Η Α-σθένεια όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης ξεκινά απο την ψυχή και κατόπιν εμφανίζεται στο σώμα.

Οι αρνητικές σκέψεις ,τα αρνητικά συναισθήματα από το άγχος της καθημερινότητας μειώνουν την ενέργεια του όργανισμού μας και αρρωσταίνουμε.

 1. Tι είναι Reiki ; Το Ρέικι είναι μία ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος. Ρέικι είναι Ιαπωνική λέξη και σημαίνει πνευματική συμπαντική ενέργεια. Η μέθοδος Ρέικι είναι απλή στην εφαρμογή της. Με το άγγιγμα των χεριών μεταβιβάζεται η συμπαντική ενέργεια στο σωμα του αποδεκτη.

 2. Ποιοι μπορούν να κάνουν Reiki ; Ολοι μπορούν να δεχθούν θεραπεία Ρέικι εφόσον το επιθυμούν, είναι ασφαλής, δεν έχει καμία παρενέργεια, είναι ωφέλιμη και ευεργετική σε κάθε περίπτωση. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή, θρησκεία, μόρφωση ή κοινωνική θέση, χρησιμοποιούν σήμερα την μέθοδο Ρέικι στην καθημερινή τους ζωή καθώς επίσης χρησιμοποιείται από ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό νοσοκομείων σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, Αγγλία και αρκετές άλλες χώρες. .

   

 3. Πως γίνεται η αγωγή Reiki Το άτομο που δέχεται την αγωγή Ρέικι, φορώντας όλα του τα ρούχα, ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μασάζ.Ο Πρακτικός Ρέικι που διοχετεύει την ενέργεια Ρέικι,περνα η ακουμπά απαλά τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος του αποδέκτη όπως στο κεφάλι, την κοιλιά, την πλάτη, σε διάφορα σημεία και σε όποιο άλλο σημείο υπάρχει δυσφορία ή πόνος. Με το απαλό άγγιγμα των χεριών μεταβιβάζεται η συμπαντική θεραπευτική ενέργεια Ρέικι στο ενεργειακό πεδίο και το σώμα του αποδέκτη και επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα.

   

 4. Τι προσφερει το Reikiχαλάρωση-ηρεμία-γαλήνη... αποτοξινώση του σώματος ... γεμίζει το σώμα με ζωτικότητα και καθαρή ενέργεια. .. καθαρίζει αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα . φέρνει χαρά,διαθεση , φωτεινότητα,ομορφια... σου δινει την δυνατοτήτα να δεις απο αλλη οπτικη γωνια το οτιδηποτε σε απασχολει... νιώθεις πιο ανάλαφρος απο ολα οσα σε βαραιναν... και ταυτοχρονα νιώθεις οτι οι ριζες σου στη γη ειναι πιο γερες δυνατες σταθερες.... λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα στο φυσικό στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο πνευματικό και πηγαίνει μόνο του εκεί που το έχουμε ανάγκη. συχνά ελαττώνει ή εξαφανίζει τον πόνο ειναι αναζωογονητικό, ενδυναμωτικό και ανακουφιστικό .

   

 5. Τι περιλαμβάνει μία συνεδρία Reiki ; Η πρώτη συνεδρία Ρέικι συνήθως περιλαμβάνει σύντομη συζήτηση για το ιστορικό του αποδέκτη και αγωγή ρέικι διάρκειας 60 λεπτών. Οι επόμενες συνεδρίες Ρέικι περιλαμβάνουν σύντομη συζήτηση για την πορεία της αγωγής και Αγωγή Ρέικι της ίδιας διάρκειας.

   

 6. Πόσο συχνά πρέπει να γίνονται οι συνεδρίες Reiki Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών Ρέικι , καθορίζεται από τη φύση του προβλήματος, τις ανάγκες και τη δυνατότητα του αποδέκτη. Για σοβαρά προβλήματα, οι συνεδρίες Ρέικι δίνονται αρχικά σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους, και στην συνέχεια μία την εβδομάδα ή μία τον μήνα ανάλογα την περίπτωση.

Η Κατερίνα Ζαφείρη είναι ενεργειακή θεραπεύτρια διάφορων ενεργειακών μεθόδων που ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιεί.Παραδοσιακό Usui Reiki -Karuna Reiki- Pranic Healing .Είναι δασκάλα Usui & Karuna Reiki .


Έχει μυηθεί από δασκάλους Ελλαδας-Κύπρου-Αμερικής και Γαλλίας.Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλογου Ρέικι.

Κατερίνα Ζαφείρη- Reiki Soul Therapy Κολιάτσου 85. tel:698 663 71 74 fb: Reiki Pranic Healing